Faciliteiten van camping Corneliahoeve

Plaatsen
De camping heeft 45 standplaatsen, waarvan 25 seizoenplaatsen. Campers zijn toegestaan op de camping en hier zijn dan ook een aantal speciaal verharde plaatsen voor beschikbaar. Er is geen sprake van caravanverhuur.
Sanitaire voorzieningen
De camping is voorzien van twee sanitaire gebouwen, met in totaal 7 toiletten en 7 douches. Daarnaast zijn er 2 afgesloten ruimtes met wasbakken en 4 wasbakken in de douchegedeeltes. vanzelfsprekend is er ook een ruime afwasgelegenheid bij beide sanitaire gebouwen. Tegen betaling kan er gebruik worden gemaakt van een wasmachine en/of droger. Munten hiervoor zijn te verkrijgen bij de receptie. 

Openingstijden Camping & Receptie

Camping
De camping is in 2024 geopend van 29 maart tot 5 november.
Receptie
De receptie bevindt zich bij het woonhuis en is dagelijks geopend.
Aankomst/Vertrek
Op de dag van aankomst bent u welkom op onze camping vanaf 14.00 uur. Op de dag van vertrek hanteren wij een vertrektijd van uiterlijk 11.00 uur. Indien u wenst uw vertrektijd te verlengen naar 17.00 uur, is dat mogelijk tegen betaling van een toeslag van € 10,-.

Voor de kinderen

Op de camping is er een speelweide voor kinderen, met schommels, een trampoline en verschillende traptrekkers. Hiernaast is er een dierenweide met een pony, geit en kleinvee, zoals kippen, loopeenden en ganzen. Natuurlijk is er ook sprake van een echte boerderijbeleving met iedere werkdag bedrijvigheid op het erf!

Wi-Fi

Op de camping is voor alle plaatsen gratis Wi-Fi beschikbaar. De inloggegevens voor het gastennetwerk zijn zowel te vinden bij de twee sanitaire gebouwen als bij de receptie.