Kampeerplaats tent, caravan of camper

De camping heeft 45 standplaatsen, waarvan 25 seizoenplaatsen. Campers zijn toegestaan op de camping en hier zijn dan ook een aantal speciaal verharde plaatsen voor beschikbaar. Er is geen sprake van caravanverhuur. 
Bekijk een aantal van onze reviews

Erg fijne familie de jong je voelt je zeer welkom. Ze hebben erg veel vertrouwen in de camping gasten. De ligging is prima dicht bij zee en dicht bij het dorp Ouddorp. Wij komen hier graag terug. Speeltuin: Klein speeltuintje voor kleine kinderen. Toiletten: Super netjes en hagelnieuw. Er is ook nog een wat gedateerd gedeelte. Geschiktheid voor honden: Zeer geschikt voor honden. Picknickgebied: Heel veel mogelijkheden daarvoor.

Leuke rustige mini camping. Aardige eigenaren. Keurig nieuw sanitair. Nog wel geen schaduw ivm de camping heel nieuw veld heeft en nog kleine planten. Paar heerlijke dagen gehad!

Afgelopen weekend een heerlijk verblijf gehad op Camping Corneliahoeve. Mooi vrij uitzicht, schitterende grasmat en schoon nieuw sanitair. Geweldige ligging tussen Ouddorp en de Brouwersdam. We komen zeker terug.

Mooie camping, schoon en nieuw sanitair! Wij stonden met onze tent op het veldje en daar stond wel een flinke wind. Ook weinig beschutting met je buren. Al met al, goede prijs-kwaliteit verhouding. We zouden hier zeker terugkomen als we nog eens een campingovernachting zoeken op Flakkee!